MIVA BISTRO & WINE BAR

MIVA bistro & wine bar mjesto je bogate gastronomske ponude, idealno za poslovni ručak ili opuštanje nakon posla uz čašu dobrog vina i male zalogaje, poput tatarskog, carpaccia ili raznovrsne plate. Šef kuhinje, uvijek u potrazi za novim okusima i kreacijama, na tjednoj bazi sastavlja primamljiv jelovnik na kojemu ćete svakodnevno pronaći kremaste juhe, variva, rižota, tjestenine, riblje i mesne specijalitete, uz bogatu ponudu od preko stotinjak vrhunskih vina i pjenušaca na čaše. Na meniju s kojeg možete odabrati jelo za svaku priliku, su i sočni deserti koji će izvrsno pasati uz kavu ili čašu desertnog vina. 

ZAŠTO POSJETITI MIVA BISTRO & WINW BAR?

Sam koncept bistroa osmišljen je tako da se gosti u ugodnom ambijentu opuste i druže uz dobar gutljaj i zalogaj, bilo tijekom ili na kraju radnog dana. Hrana koju pripremamo uvijek je svježa, a meni je sastavljen od sezonskih namirnica, po principu tjedne ponude. Također, postoji mogućnost organiziranja raznih domjenaka, poslovnih ručkova, večera ili privatnih zabava.

Uživajte uz Adriatic Craft Beer na TRI lokacije u Zagrebu i jednoj u Dubrovniku.

Radno vrijeme: 

MIVA BISTRO & WINE BAR Strojarska cesta 22, Zagreb 
ponedjeljak – petak od 09:00 – 22:00 h
subota: od 9:00 – 14:00h 

Ul. Ede Murtića 2a, Zagreb
ponedjeljak – petak od 09:00 – 21:00 h
subota: od 9:00 – 14:00h 

Ul. Nikole Tesle 11, Zagreb
ponedjeljak – petak od 09:00 – 21:00 h 
subota: od 10:00 – 20:00 h

Ul. Iva Vojnovića 71, Dubrovnik
ponedjeljak – subota od 10:00 – 22:00 h

Fotogalerija

Pošalji ili pozovi prijatelje :

What to see nearby

Događanja i aktualnosti

Adriatic Craft Beer

Pošalji nam sliku Adriatic Craft Beer sa lokacije gdje se nalaziš i osvoji nagradu

Pošaljite fotografiju Adriatic Craft Beer boce uz koju se vidi lijepi pogled na more ili prirodnu ljepotu ili povijesnu građevinu. Poželjne su i fotografije gastronomskih užitaka i delicija, kao i zabavnih partya te kocerata, uz Adriatic Craft Beer. Sretni dobitnici će dobit suvenir kutiju „Welcome to Croatia sa Adriatic Craft Beer-om“!