MIVA galerija vina Dubrovnik

MIVA galerija vina u pomno stiliziranom, prekrasnom ambijentu predstavlja svjetsku ponudu vina, vrhunskih pića i Adriatic Craft Beer. Bilo da se radi o vinu za svakodnevno uživanje ili onome za posebne prigode, o mjehurićima ili pak ginu, u vinoteci MIVA svatko može pronaći nešto za sebe.

ZAŠTO POSJETITI VINOTEKU MIVA?

Osim svih značajnijih hrvatskih vinara, Miva galerija vina u ponudi ima i mnoga uvozna vina kao i najbolje svjetske šampanjce grupacije Moët Hennessy,  zatim čaše Riedel, maslinova ulja, čokolade, te razne druge delikatese.

Ciljana publika MIVA galerije vina su svi koji vole i znaju uživati u finom vinu, pjenušcima, šampanjcima i odabranim artiklima, ali također i oni koji su u potrazi za idealnim poklonom, kako za svakidašnja slavlja, tako i za zaista posebne prigode.

Uživajte uz Adriatic Craft Beer na tri  lokacije u Zagrebu i jednoj u Dubrovniku.

Radno vrijeme: 

Miva bistro & Wine bar
Strojarska cesta 22, Zagreb ponedjeljak – petak od 09:00 – 21:00 h

Ul. Ede Murtića 2a, Zagreb
ponedjeljak – petak od 09:00 – 21:00 h
subota: od 9:00 – 14:00h 

Ul. Nikole Tesle 11, Zagreb
ponedjeljak – petak od 09:00 – 21:00 h 
subota: od 10:00 – 20:00 h

Ul. Iva Vojnovića 71, Dubrovnik
ponedjeljak – subota od 10:00 – 22:00 h

Fotogalerija

Pošalji ili pozovi prijatelje :

What to see nearby

Događanja i aktualnosti

Adriatic Craft Beer

Pošalji nam sliku Adriatic Craft Beer sa lokacije gdje se nalaziš i osvoji nagradu

Pošaljite fotografiju Adriatic Craft Beer boce uz koju se vidi lijepi pogled na more ili prirodnu ljepotu ili povijesnu građevinu. Poželjne su i fotografije gastronomskih užitaka i delicija, kao i zabavnih partya te kocerata, uz Adriatic Craft Beer. Sretni dobitnici će dobit suvenir kutiju „Welcome to Croatia sa Adriatic Craft Beer-om“!