TABU LOUNGE BAR OPATIJA

Tabu lounge bar na  savršen način spaja ugođaj opuštenog kafića i umjetničke galerije. Prelijepo uređena terasa se nalazi upravo na obalnoj šetnici  Lungomare i kao stvorena za opuštanja uz omiljenu šalicu kave ili bogatu ponudu  koktela, a sve to uz ugodnu  glazbu i šum mora.

ZAŠTO POSJETITI TABU LOUNGE BAR OPATIJA

Uz bogatu ponudu koktela i Adriatic Crafta,  prekrasni morski pogled na Kvarnerski zaljev jedan od glavnih aduta ovog bara,  Ali  možemo slobodno reći kako je i interijer jednako atraktivan. Inspiriran je elegancijom, umjetnošću i udobnošću s dozom luksuza.

Tabu bar je sjajno mjesto za započeti dan, ali i odlična lokacija za afterwork druženja, poslijepodnevnu kavu te nezaboravne večernje izlaske uz vrhunsku ponudu ljetnih koktela.

Prepustite se aferi s morem. Uz valove kao soundtrack i zvijezde kao svjedok, neka Jadranski morski povjetarac šapne tajne u noć… Zakoračite u svijet privlačnosti i elegancije u Tabu lounge baru

Fotogalerija

Pošalji ili pozovi prijatelje :

What to see nearby

Događanja i aktualnosti

Adriatic Craft Beer

Pošalji nam sliku Adriatic Craft Beer sa lokacije gdje se nalaziš i osvoji nagradu

Pošaljite fotografiju Adriatic Craft Beer boce uz koju se vidi lijepi pogled na more ili prirodnu ljepotu ili povijesnu građevinu. Poželjne su i fotografije gastronomskih užitaka i delicija, kao i zabavnih partya te kocerata, uz Adriatic Craft Beer. Sretni dobitnici će dobit suvenir kutiju „Welcome to Croatia sa Adriatic Craft Beer-om“!