LOVRANSKI PUB

Smješten u centru Lovrana, nasuprot autobusne stanice na liniji 32, nudi ukusne pizze, istarska i hrvatska jela, meso, tjesteninu! Također, uvijek možete doći samo na šalicu dobre kave ili se počastiti jednim od 60 vrsta piva. Dobar tek i uživajte u pubu!

ZAŠTO POSJETITI LOVRANSKI PUB

Hrvatska tradicionalna kuhinja, jela istarske regije, pizze i tjestenine temelj su naše kuhinje. Stalna kvaliteta garancija je svježih namirnica i vrhunskih kuhara koji su svoju ljubav prema kuhanju pretočili u svako jelo koje poslužujemo u našem restoranu.

U početku, prije 18 godina,  pub je bio omiljeno mjesto okupljanja mladih, mjesto za dobar provod… Vikendom smo ugostili mnoge bendove, bilo je jazza, rocka, popa i zanimljivih zabava.

Uz noćni život, prije desetak godina otvorili smo kuhinju s ukusnim pizzama i sendvičima. Nakon godinu-dvije na jelovnik stavljamo malo mesa i tjestenine…. osim pizza, tjestenine i mesa proširili smo jelovnik na sezonsku i domaću kuhinju. Ali to ne znači da vas nećemo počastiti glazbom i zabavama. Također, uvijek možete doći samo na šalicu dobre kave ili se počastiti jednim od 60 vrsta piva.

Dobar tek i uživajte u pubu!

Pridružite se nezaboravnom iskustvu uz Adriatic Craft Beer

 

Fotogalerija

Pošalji ili pozovi prijatelje :

What to see nearby

Događanja i aktualnosti

Adriatic Craft Beer

Pošalji nam sliku Adriatic Craft Beer sa lokacije gdje se nalaziš i osvoji nagradu

Pošaljite fotografiju Adriatic Craft Beer boce uz koju se vidi lijepi pogled na more ili prirodnu ljepotu ili povijesnu građevinu. Poželjne su i fotografije gastronomskih užitaka i delicija, kao i zabavnih partya te kocerata, uz Adriatic Craft Beer. Sretni dobitnici će dobit suvenir kutiju „Welcome to Croatia sa Adriatic Craft Beer-om“!