RESTORAN RADMANOVE MLINICE

U restoranu Radmanove mlinice doživjet ćete nezaboravno gastronomsko iskustvo koje spaja domaću kuhinju, toplo gostoprimstvo i šarmantan ambijent. Uronite u bogatstvo okusa tradicionalnih dalmatinskih jela, znalački pripremljenih do savršenstva.

ZAŠTO POSJETITI RADMANOVE MLINICE

Radmanove mlinice su više od običnih mlinova – one su povijesno naslijeđe koje odiše stoljetnom tradicijom. Izvorno izgrađene u 18. stoljeću, ovi mlinovi su bili srce lokalnog gospodarstva, mljevenjem žitarica i proizvodnjom brašna. Danas, nakon ljubavi i pažnje uložene u njihovu obnovu, ovi šarmantni mlinovi pružaju jedinstveno iskustvo odmora.

No, uz povijest dolazi i moderna udobnost i suvremeni sadržaji kako bi vaš boravak bio što ugodniji. Ako volite prirodu, Radmanove mlinice su savršeno odredište. Netaknuti kanjon rijeke Cetine nudi obilje aktivnosti na otvorenom, kao što su rafting, vožnja brodom, planinarenje i zip-line, čime svatko može pronaći nešto za sebe.

Ugodite svojim nepcima uz  domaću kuhinju   uz Adriatic Craft Beer

Fotogalerija

Pošalji ili pozovi prijatelje :

What to see nearby

Događanja i aktualnosti

Adriatic Craft Beer

Pošalji nam sliku Adriatic Craft Beer sa lokacije gdje se nalaziš i osvoji nagradu

Pošaljite fotografiju Adriatic Craft Beer boce uz koju se vidi lijepi pogled na more ili prirodnu ljepotu ili povijesnu građevinu. Poželjne su i fotografije gastronomskih užitaka i delicija, kao i zabavnih partya te kocerata, uz Adriatic Craft Beer. Sretni dobitnici će dobit suvenir kutiju „Welcome to Croatia sa Adriatic Craft Beer-om“!